Teklif Formu
Sizi Arayalım Formu
  
Türkiye
Rusya
Almanya
Fransa
Avusturya
İrlanda
İngiltere
Cezayir
Mısır
Hindistan
Çin
Avustralya
Makedonya
Rusya
İsviçre
Finlandiya
İsviçre
Kazakistan
Özbekistan
Hollanda
Hong Kong
Güney Kore
İtalya
Dubai
Amerika
Katar
Suudi Arabistan

BLOG

  • Anasayfa
  • /
  • Blog
  • /
  • Fuar standı tasarımı yapılırken nelere dikkat edilmelidir?
Fuar standı tasarımı yapılırken nelere dikkat edilmelidir?
Fuar standı tasarımı yapılırken nelere dikkat edilmelidir?

Fuar standı tasarımı firmanın kurumsal kimliğini yansıtacak ve olabildiğince firmanın önüne geçemeyecek şekilde tercih edilmelidir.Ancak bu noktada çok dikkat edilmesi gereken şeyler var.

Şimdi öyle bir konu ki hem firmanın kurumsal kimliğini yansıtmalı, hem dikkat çekmeli hem de ürün – hizmetin önüne geçmemeli.

İnsanlar dikkat çekici şeylerin önünde pozlar verebilir, fuara gelen medya mensupları görseller içerisinde o dikkat çekici standa yer verebilir.

Fuar standı tasarımlarında firma ile özdeşleşmeyen ikonik tasarımların tercih edilmesi mimari tasarımların kimliğini yeterince yansıtma kaygısından ileri gelmektedir.

Fuar standı tasarımı kimler tarafından yapılır?

Fuar standı nasıl tasarlanır? Fuar standı tasarımını kimler yapar? Ya da fuar standı tasarımları ne kadara yapılır? gibi soruları bu başlıkta görüntüleyebileceksiniz.

Fuar standı tasarımında tasarımın ne kadar hacim kaplayacağı bilinmelidir.Kiralanan alanın ne büyüklükte olduğu gelen giden ziyaretçilerin standa nereden yaklaşacaklarını dikkata almak gerekmektedir.

Fuar standı tasarımını iç mimarlar, mimarlar veya 3d görselleştirme uzmanları tarafından yapılabilmektedir.

Ancak fuar standları da uzmanlaşmış olmayı gerektirir.Deneyimli firmalarla çalışmanızda fayda olabilir.Fuar standı tasarımları ne kadara yapılır kısmına gelecek olursak çoğunlukla metrekare üzerinden değerleme yapılır.

Sosyal Medyada Paylaş;

Copyright 2017 - 2022 Butik Fuar. Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım